Japonská kavárna má jedno opravdu neobvyklé lákadlo. Jaké to asi je vykonávat potřebu, když vás obklopuje obrovské akvárium?

Přidat na Seznam.cz Přidejte si magazín StoryMag.cz na hlavní stránku Seznam.cz

Japonci jsou známí svým neobvyklým uměním a také tím, že se snaží zaujmout vždy tak trochu neobvyklým způsobem. Že velká akvária zdobí interiéry restaurací nebo kaváren to není nic neobvyklého, ale že jedno takové může vyrůst i na toaletě, to tu ještě nebylo. Stačí, když si zajedete na dovolenou do Japonska a nevšední zážitek na toaletě si můžete dopřát také.

Tak takhle se lákají hosté

Pokud byste zajeli do Japonska a to konkrétně do města Akaši a navštívili zdejší kavárnu, asi byste viděli něco, co jste ještě nikdy neviděli. Tahle kavárna je vskutku neobyčejná a své hosty láká na jednu velkou kuriozitu. Zdejší dámská toaleta je totiž vytvořená uprostřed obrovského akvária, kde si klidně proplouvají rybičky a mořské želvy. Že to zní zvláštně a lákavě zároveň? Ano, zdejší kavárna takto funguje již dvanáct let a na nezájem zákazníků si opravdu nemohou stěžovat. I proto je asi nemusí mrzet, že za tuto ojedinělou atrakci majitelé utratili v přepočtu neuvěřitelných šest milionů korun, jak informoval deník Daily Mail.

Zážitek jen pro ženy? Jak kdy!

Toaleta s akváriem je zřízená pouze jako dámská, ale i samotní pánové jsou samozřejmě zvědaví. Tak pokud v kavárně zrovna není narváno, mají možnost zajít si na malou exkurzi. Zaměstnanci kavárny jim to ochotně dovolí a na toaletách se tak občas tvoří i fronty. Těžko říct, co si asi říkají samotní obyvatelé akvária, když kolem nich každou chvíli někdo vykonává svou potřebu.

Kavárna se jmenuje Hipopo Papa a její majitelé si nejednou již postěžovali, že často zákazníci tráví více času obdivováním toalety než konzumací jejich nabídky. Jsou ale i takoví, kteří se naopak obávají vykonávat svou potřebu mezi akváriem a je to pro ně spíše nepříjemný zážitek.

No, ne každý z nás má rád obecenstvo při tak choulostivé záležitosti. Co myslíte, zašli byste si sem ulevit?

Autor: Martin Liška
Přidat na Seznam.cz Přidejte si magazín StoryMag.cz na hlavní stránku Seznam.cz
zavřít reklamu