Modelka neměla tušení, že je těhotná. Tedy dokud neporodila.

Přidat na Seznam.cz Přidejte si magazín StoryMag.cz na hlavní stránku Seznam.cz

Mladá modelka Erin Langmaid z Austrálie si jen doma odskočila do koupelny a v jednu chvíli začala rodit. Než jí vůbec došlo, co se děje, křičela bolestí, a když do koupelny vešel její přítel, uviděl hlavičku, která se klube ven. Šok a překvapení ale v jednu chvíli vystřídal i strach o nečekaně narozené dítě.

Neuvěřitelný příběh

Třiadvacetiletá Erin Langmaid, modelka z australského Melbourne neměla dle deníku The Sun vůbec ponětí o tom, že by mohla být těhotná. Když tedy začala na podlaze své koupelny rodit, byl to pro ni podle jejích slov největší šok v životě. A to se nedivíme. Erin uvedla, že neměla ani žádné příznaky těhotenství, netrpěla nevolnostmi ani bolestmi. Tohle je opravdu hříčka přírody, když k tomu přidáme fakt, že jako modelka je Erin velmi útlá.

Za 10 minut bylo dítě na světě

I přestože užívala antikoncepční injekce, porodila modelka zdravé dítě. Jak to, že si ale ničeho po celou dobu nevšimla? Dokážete si představit, že jdete do koupelny a začnete z ničeho nic rodit? I Erinin přítel byl dost v šoku, když uslyšel, jak jeho přítelkyně v koupelně křičí. Když tam přiběhl, Erin už rodila a byla vidět hlavička, celý porod trval pouhých deset minut. Šok obou novopečených rodičů se v jednu chvíli změnil v obrovskou paniku. Holčička Isla, která se jim právě narodila, přestala dýchat, nekřičela a začala červenat.

Všechno dobře dopadlo

I přes počáteční potíže se oběma, jak mamince jak miminku daří skvěle a jsou obě dvě zdravé. Jde opravdu o hříčku přírody a pro novopečenou maminku musí být nesmírně těžké, se vším teď srovnat. Vždyť neměla vůbec čas na nic se připravit. Pár ale na svých sociálních sítích uvedl, že se jim daří skvěle a poděkoval za výbornou poporodní lékařskou péči i rychlý příjezd záchranné služby, která pomohla novorozenou holčičku zachránit. Také za podporu rodiny a přátel, bez které by to asi jen těžko zvládli.

Kuriózní příběh, co říkáte?

Autor: Michaela Richterová
Přidat na Seznam.cz Přidejte si magazín StoryMag.cz na hlavní stránku Seznam.cz
zavřít reklamu