Slavná country zpěvačka dobila ve svých 74 letech svět sociálních sítí. DollyPartonChallenge slaví obrovský úspěch

Přidat na Seznam.cz Přidejte si magazín StoryMag.cz na hlavní stránku Seznam.cz

V dnešní době se může králem nebo v tomto případě královnou sociálních sítí stát opravdu kdokoliv. Dokazuje to i country zpěvačka, skladatelka a herečka Dolly Parton, která již oslavila své čtyřiasedmdesáté narozeniny. Že věk je jen číslo, dokazuje nejen tím, jak vypadá, ale i tím, jak se dokáže s úsměvem popasovat s moderními trendy.

Jednoduchá koláž, která baví celý svět

Hity na sociálních sítích se často mění, ale momentálně je ovládá jednoduchá koláž z profilových fotek, která je hotová za pouhých pár minut, ale je až nadprůměrně úspěšná. Na své profily si takové koláže dává čím dál více lidí, slavní herci, zpěváci ale i světoznámé firmy. Nejzajímavější na tom všem je, že s tím vším přišla právě zpěvačka Dolly Parton.

Koláž má být parodií na stylizaci sebe samých. Říkat tomu můžeme klidně #DollyPartonChallenge a koláže se točí kolem na čtyřech největších sociálních sítí LinkedIn, Facebook, Instagram a Tinder. Sama Dolly Parton tak na svém pracovním profilu na LinkedIn zveřejnila svou fotku, kde vypadá jako přísná učitelka v kostýmku, na facebookovém profilu, který má pro rodinu je na fotce ve vánočním svetru s roztomilými soby, na profil na stylovém Instagramu dala fotku, jak se opírá o staré dveře a celá je stylizovaná do vintage stylu a na Tinder přidala fotku, kde pózuje v rajcovním králičím kostýmku.

Není v tom sama

Napodobeniny téhle #DollyPartonChallenge se nyní na sociálních sítích objevují ve velkém počtu, některé jsou méně vtipné, jiné zase pobaví královsky. Svou vlastní verzi si již vytvořila i Coca Cola nebo Česká televize, která svou verzi vytvořila s jejich legendární hlasatelkou Saskií Burešovou. Srandu si ze sebe udělal také Mr. Bean nebo herec Mark Ruffalo.

Dolly Parton Challenge podporuje i naše hlava státu, prezident Miloš Zeman. Ten si koláž ovšem nevyrobil sám, ale udělal to za něj kolážista týdeníku Reflex. Srandu si ze sebe chtějí ale udělat i velké firmy nebo dokonce úřady, do kterých bychom to určitě nikdy neřekli. Vtipnou koláž tak už mají i České dráhy nebo Úřad pro zastupování státule věcech majetkových. A ti si své koláže skutečně vytvořili sami.

Internet a sociální sítě zkrátka hýbou světem.

Autor: Karel Mareš
Přidat na Seznam.cz Přidejte si magazín StoryMag.cz na hlavní stránku Seznam.cz
zavřít reklamu